Al Fatihah

DSC_0298
(gambar masa travel ke Berlin dengan arwah, March 2008)

Seorang junior/sahabat saya sudah pulang ke Rahmatullah kerana Kanser Limfoma :(
Last weekend memang terasa nak pergi visit Faiz kat HUKM, tapi something came up....terpaksa cancel. The next day, dapat berita kat office - Faiz dah tak ada. Inallillah.....Tak pe lah, yang aku boleh buat....doakan untuk dia sahaja.

Al Fatihah untuk arwah, semoga rohnya ditempatkan disisi orang orang yang beriman.

7 comments:

akukaonal said...

Al-fatihah...

MiSs iiMa said...

teringat masa kt dortmund arwah tak nak balik sebb seronok sngt..i feel lucky to have those beautiful memories, to know how kind arwah is. He's no longer in pain now. Semoga arwah sejahtera di sana..

magenta said...

al-fatihah. those pics are beautiful topek, ko yang amek profile pic dia kat fb dulu gak kan? i miss arwah, rapat ngan dia sejak kat intec..one of the kindest soul i've ever known

theblabber. said...

amin!!

hana said...

It is such an irony, now that Taufiq @ Topeq hat uns verlassen wegen Krebs. Er ist nicht mehr da :(

Nurulhuda|Adlie said...

so sad to read this, and knowing at the same time that taufiq is no longer with us ;((

Anonymous said...

wpun tak kenal siapa taufiq or faiz ni, saya xtahu macam mana nak cakap tentang apa yang saya rasa..mati sentiasa dekat dengan kita..alfatihah for both of you..amin

lab report

taufiqshariff photography

You can contact Taufiq Shariff by email or yahoo messenger at taufiqshariff [remove.this.square.brackets]@yahoo.com. While doing that, please leave me the details of your big day i.e. DATE, TIME, VENUE so that its easier for me to check my availability. THANKS!